Welke shisha smaken zijn er allemaal?

shisha

Ben je dol op het roken van shisha maar zou je graag zelf je shisha smaken willen combineren? Dan kun je deze kopen in speciale winkels die de benodigdheden verkopen om shisha te maken. In deze winkels kun je de vloeistoffen en smaakstoffen kopen om je eigen shisha smaken samen te stellen. Je kunt één smaakje in de mix doen, maar ook lekker experimenteren met meerdere smaakjes door elkaar. Als je bijvoorbeeld meerdere fruitsmaakjes met elkaar mengt dan krijg je een heerlijke, fruitige mix met een verrassende twist. Dit soort mix-smaakjes kun je doorgaans niet kant en klaar kopen, dus extra leuk om ze zelf te maken!

Shisha smaken plus waterpijp kopen

Ben je juist op zoek naar een nieuwe waterpijp? Dan kun je daarvoor natuurlijk in zo’n zelfde winkel terecht waar ze al die shisha smaken verkopen. Er zijn veel verschillende soorten waterpijp, van allerlei kleuren en materialen en natuurlijk in diverse prijsklassen. Veel mensen hebben er thuis meerderen staan, bijvoorbeeld een kleintje voor als ze in hun eentje zijn, maar een veel grotere voor als ze in een groep shisha willen roken. Er bestaan zelfs extra kleine waterpijpen. Deze zien er haast schattig uit, maar werken precies hetzelfde. Ze zijn zo klein omdat je ze dan makkelijk mee kunt nemen. Als je shisha op het strand of in het park wilt roken bijvoorbeeld, is zo’n extra kleine waterpijp ideaal.

De meest populaire smaken shisha

Ben je nog niet zo ervaren met het roken van shisha en weet je dus niet welke smaak je moet kiezen? Dan is het het slimst om te beginnen met wat zoetere smaken zoals peach. Tutti frutti of blueberry. Dit vinden namelijk de meeste mensen lekker. Als je toch niet zo van zoet houdt dan kun je ook shisha smaken met mint of kokosnootsmaak kopen. Deze zijn wat minder zoet, met name de mint-achtige shisha smaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *